Introductie

Kleeding
         
Etiquette
     

Mijn fotoalbum
Neem contact met mij op Historisch Figurant Links

Historische dienstverlening 1880 - 1950

Alle benoemde dienstverlening wordt op een professionele manier geleverd heb hier al jaren lange ervaring mee. Heeft U dit nodig neem dan geheel vrijblijvend contact op. Uiteraard werken we wel met reiskosten en een vast tarief. Klik op contactpagina voor de voorwaarden.

Hoogachtend. Mark Davidskleding advies 1880 - 1950
Voor het correct professioneel historisch kleden voor persoonlijk advies (person choach) , films, optredens, of het nu eeuwwisseling is (1900) of de wilde jaren 20, crissitijd , jaren 40 of na-oorlogs, arbeider of hoteldirecteur, zowel voor de heren als de dames.

kleding adviesEtiquette advies
Hoe hoort het nu eigenlijk? Hoe dien ik mij te gedragen in bepaalde gelegenheden, graag wil ik U daarin adviseren en zal gebruik maken van de tellende etiquette (regels)

etiquette adviesHistorische locatie 1880 - 1950
Bent U op zoek naar een locatie voor film, photoshoot's, historische uitbeeldingen noem maar op, dan heb ik deze voor U beschikbaar zie de photo voor de locatie.

historische locatieHistorisch (bouw) advies 1880-1950
U wilt de woning verbouwen of bedrijf het terug brengen van oude elementen of juist het inbouwen van oude elementen een Nostalgische sfeer creŽren misschien voor een film opname graag geef ik U hierin advies over materialen, juiste kleuren, sfeer en correctheid.

bouwadviesHistorisch figurant
Al reeds vele jaren werk ik voor de televisie, doe historische optredens op locatie, werk mee aan photoshoots en figureren. Alles voor de tijdsperiode 1880-1950.

picture

De onderneming www.thetruegentleman.nl is ingeschreven
in het handelsregister onder nummer 34394442